197 Rezultate
Curs

Clubul Sportiv Penicilina

Strada Teodor Burada 5, Iași

Școală de volei unde se organizează, bineînțeles, cursuri de volei pentru fetele cu vârsta de minimum 8 ani. Un mediu care promovează autodisciplina!

8+ ani
4.6
Curs

Sălița de Cățărat

Strada Mitropolit Varlaam, Iași

Sală de escaladă & bouldering, unde se organizează și cursuri de inițiere sau performanță. Un mediu care promovează disciplina și activitatea fizică!

4+ ani
5
Familie

Teatrul Național Vasile Alecsandri

Strada Agatha Bârsescu 18, Iași

Teatrul Național Vasile Alecsandri Iași este, de fapt, primul Teatru Național din România. Un foarte important reper istorico-cultural al țării noastre!

4+ ani
4.9
Familie

Restaurant Cavalerul Medieval

Șoseaua Iași-Ciurea, Iași

Restaurant autentic, într-un decor care aduce aminte de sălile medievale în care se țineau serate și evenimente, în care erau încununați mai marii regatului!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant La Conac (Iași)

Strada Nicolae Gane 27, Iași

Restaurant cu specific românesc, tradițional, și cu loc de joacă pentru copii. O locație primitoare, cu atmosferă călduroasă și familială, cu meniu variat!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant Happy Days

Șoseaua Voinești 42, Miroslava, Iași

Restaurant kids-friendly, cu meniu variat și loc de joacă pentru copii. Există și terasă exterioară, într-un cadru natural departe de agitația și haosul orașului.

0+ ani
4.7
Familie

Romeo e Giulietta

Piața Unirii 2, Iași

Restaurant cu specific italian, cu o atmosferă absolut superbă - lumânări, decor rustic & vintage, pereți care poartă mesajele celor ce au trecut pe aici!

0+ ani
4.3
Familie

Restaurant Panoramic

Piața Unirii 5, Iași

Restaurant cu panoramă de 360 de grade asupra orașului, situat la 55 de metri înălțime. Localizat în interiorul Hotelului Unirea, din Piața Unirii.

0+ ani
4.5
Familie

Restaurant GoodTimes

Strada Soarelui, Iași

Restaurant kids-friendly, unde se poate juca bowling sau biliard. De asemenea, există meniu variat pentru fiecare gust (vegetarian, vegan și altele).

0+ ani
4.7
Familie

Muzeul Mihai Codreanu (Vila Sonet)

Strada Rece 5, Iași

Cunoscut drept și Vila Sonet, aici se găsesc importante obiecte personale și de cult ale poetului Mihai Codreanu, colecții și expoziții permanente.

0+ ani
4.7
Familie

Casa Muzeelor

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

Casa Muzeelor reprezintă un important centru istorico-cultural al orașului Iași, aici funcționând, de fapt, 4 instituții muzeale de prestigiu național!

0+ ani
4.9
Familie

Casa Memorială George Topîrceanu

Strada Dimitrie Ralet 7, Iași

Casa memorială a marelui poet Goerge Topîrceanu, unde acesta a locuit, cu expoziții permanente și temporare deschise publicului larg.

0+ ani
4.5
Familie

Muzeul Municipal Regina Maria

Strada Zmeu 3, Iași

Important reper istoric & cultural al orașului, cu o arhitectură absolut superbă. Colecții cu documente, fotografii, hărți, obiecte de artă, cărți vechi!

0+ ani
4.6
Familie

Muzeul de Istorie a Moldovei (Iași)

Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 1, Iași

Patrimoniul muzeului include peste 50.000 de piese, reunite în 3 mari colecții: arheologie, istorie, numismatică & medalistică. Deschis publicului larg!

0+ ani
4.8
Familie

Muzeul Național al Literaturii Române (Iași)

Strada Vasile Alecsandri 6, Iași

În cadrul Muzeului Național Literaturii Române sunt reunite peste 300.000 de piese, în 300 de colecții, de-a lungul secolelor XV-XX, din întreaga lume!

0+ ani
4.9
Curs

Dojo Gym

Aleea Vasile Alecsandri, Iași

Centru de fitness unde se organizează cursuri de karate, arte marțiale & Fitbox pentru copii. Vârsta minimă de înscriere la cursuri este de 4 anișori!

4+ ani
3.9
Familie Prieteni

VMax Karting (Iași)

Calea Chișinăului 132, Iași

Pistă de karting, recent deschisă în Iași, parte a VMax Karting. 34 de karturi electrice, 600 de metri de circuit și multă, multă distracție garantată!

4+ ani
4.6
Familie

Colecția Muzeală ”Istoria Teatrului Românesc”

Parcul Copou, Bulevardul Carol I, Iași

Colecție situată în incinta Muzeului Mihai Eminescu, la etajul acestuia, cu numeroase obiecte și colecții din domeniu artistic, exponate și altele.

0+ ani
4.6
Familie

Muzeul Universității Alexandru Ioan Cuza

Strada Titu Maiorescu 12, Iași

Muzeul Universitar, în cadrul căreia se găsesc Muzeul Civilizației Cucuteni & Muzeul Academic. Important reper al primei universități din România!

0+ ani
4.8