57 Rezultate
Familie Prieteni

Kids Candy Cluj

Avram Iancu 460 E Corp 1C Floresti, Cluj-Napoca

Kids Candy Club este un loc de joacă plin de culoare conceput pentru a oferi copiilor între 1-12 ani toate ingredientele pentru o petrecere memorabilă.

0+ ani

TSH Stables

Str. Principală, Comuna Cojocna

TSH Stables e un centru de echitație din Cluj-Napoca, ce oferă cursuri de călărie pentru copii.

8+ ani
4.9
Familie Prieteni

Centrul Educațional Joaca

Principală, Gheorghieni

Loc de joacă exterior pentru copiii de orice vârstă, plin de surprize, jucării și voie bună, tabere creative și experiențe de neuitat.

0+ ani
4.8

Crișan Swimming Club

Bd. 1 Decembrie 1918 41, Cluj-Napoca

Cursuri de înot de inițiere, consolidare și performanță pentru copii și adulți de toate vârstele, organizate de antrenori experimentați.

0+ ani
4.9
Familie Prieteni

Delicium – Jams and Syrups

Borsa 470B, Cluj-Napoca

O oază de relaxare în natură unde aveți posibiltatea să culegeți fructe și să gustați din dulcețurile, siropurile și deliciile gătite la fermă.

0+ ani
4.9

Wonderland Horseback Riding

Feleacu, România

Centru de echitație cu ponei și cai, unde călăritul devine o activitate accesibilă, oferind o experiență inedită tuturor, indiferent de vârstă.

4+ ani
4.2
Familie Prieteni

Moara de Vânt

DC91, Sălicea

Parc de agrement unde copiii pot interacționa cu animale simpatice și prietenoase, și pot participa la activități organizate special pentru ei.

0+ ani
4.6
Familie Prieteni

Pârtia Feleacu

DC77, Feleacu

Pârtie de ski și snowboard modernă care favorizează practicarea sporturilor de iarnă, fiind situată în apropierea orașului Cluj-Napoca.

4+ ani
4.4
Atelier Prieteni

Tabere pe Terra

Str. Soporului, Cluj-Napoca

Tabere organizate pentru copii cu numeroase activități în aer liber, o comunitate plină de energie și motive de distracție la ficare pas.

8+ ani
4.8
Familie Prieteni

Adrenalin Park

Casele Micești nr. 152F

Parc de aventură atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, lângă Pădurea Făget, cu trasee, ateliere și numeroase oportunități de joc și distracție!

4+ ani
4.8
Familie

Gecko Parc

DC91, Săliște

Parc de aventură cu activități în aer liber, trasee suspendate, jocuri, tiroliene și numeroase alte oportunități de joc adaptate vârstei copiilor.

4+ ani
4.7
Atelier Prieteni

101 Distracții

Str. Independenta, Sălicea

Loc de joacă, într-un spațiu verde care promovează activitățile în aer liber - ateliere de gătit, vânători de comori, jocuri sportive și multe altele!

4+ ani
5
Familie

Cheile Turzii

Cheile Turzii, Comuna Petreștii de Jos

Atracție naturală ce oferă o panoramă magică, perfectă pentru plimbări în brațele primitoare ale naturii, o aventură potrivită pentru întreaga familie!

0+ ani
4.8
Familie

Cheile Turenilor

Autostrada Transilvania

Rezervație naturală protejată și atracție turistică, aflată într-un cadru natural desprins din basme - un traseu cu peșteri, cascade și marmite.

0+ ani
4.7
Familie

Castelul Bánffy

DJ161, Bonțida

Atracție turistică renumită, ce păstrează elemente arhitecturale superbe, un centru educațional și cultural care, anual, atrage zeci de mii de vizitatori.

0+ ani
4.5
Familie

Piatra lui Lucaci

DJ107P, Romania

Circuit pentru iubitorii de drumeții și aventuri în natură, un traseu de poveste potrivit în special pentru pasionații de hiking și trekking.

0+ ani
4.9
Familie

La Moșu’

Str. Aviator Firuța Someșfălean, Dezmir

Cazare, restaurant, terasă și bar, un loc perfect pentru petreceri aniversare, evenimente formale, într-un cadru natural de poveste!

0+ ani
4.8
Curs Familie

ToniLand

5WMC+5J Cuzdrioara

Centru de echitație, locul unde iubitorii acestui sport pot urma cursuri, pot face plimbări călare și antrenamente individuale, dar și de grup!

4+ ani
4.9

Transilvania Golf Club

E81, Sânpaul

Club de golf cu terenuri de închiriat pentru simpatizanții acestui sport, sau cursuri pentru începători, într-un cadru natural, departe de agitația orașului!

4+ ani
4.8
Familie

La Mesteceni

Sălicea, Romania

Cazare și pensiune, grădină cu panoramă superbă, sală de evenimente și piscine cu apă filtrată. Dispune de miniteren de sport, loc de joacă și spa.

0+ ani
4.6