8 Rezultate
Curs

Clubul Sportiv Olimpia

Șoseaua Iancului 128A, București

Club sportiv de performanță ce oferă cursuri de pregătire sportivă pentru copii și adulți, cu șansa participării la concursuri naționale și internaționale.

8+ ani
4.2
Curs

Clubul Sportiv Școlar nr. 5

Deschis acum

Calea Plevnei 124, București

Club sportiv școlar ce organizează cursuri de pregătire sportivă pentru copii și adulți - atletism, box, culturism, handbal, judo, karate și baschet.

8+ ani
4.8
Curs

Complexul Sportiv Național Lia Manoliu

Deschis acum

Bd. Basarabia 37-39, București

Complex sportiv dotat cu diferite săli pentru antrenamente - fotbal, tenis, baschet, înot, arte marțiale, dansuri, karate, gimnastică, box și atletism.

8+ ani
4.5
Curs

UNI Sports

Deschis acum

Str. Sergent Nuțu Ion 8, București

Sală de fitness unde se organizează cursuri de kempo, wushu și kickboxing, lecțiile de arte marțiale având loc sub atenta îndrumare a antrenorilor.

8+ ani
4.7

The provided Place ID is no longer valid. Please refresh cached Place IDs as per https://developers.google.com/places/web-service/place-id#save-id

GOLO msg: Place review file exists?

Curs

Olimpic Gym

Deschis acum

Bd. Basarabia 37-39, București

Sală de fitness unde există câte o activitate sportivă perfectă pentru fiecare membru al familiei, copil sau adult, de la aerobic, la cursuri de kickboxing.

4+ ani
Curs

Academia Cătălin Moroșanu

Închis

Bd. Marasti Nr. 65-67, Romexpo, intrarea B

Sală de arte marțiale ce oferă pregătire sportivă de la începători la avansați: grupe de copii, adulți, cei interesați de performanță sau lecții de autoapărare.

8+ ani
5
Curs

Agon Fighting

Deschis acum

Calea Crângași 87, București

Clubul sportiv ce oferă cursuri pentru copiii care doresc să învețe tainele acestei arte marțiale și să dobândească o condiție fizică îmbunătățită.

8+ ani
4.9
Curs

Tedi Combat Team

Închis

Str. Gheorghe Condurache 18, București

Club de arte marțiale care pune la dispoziția doritorilor cursuri de Muay Thai, Wushu, MMA, Jiu Jitsu Brazilian, MMA, K-1, Kempo și Kickboxing.

4+ ani
4.9